Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan TÖRET TÜBİTAK 2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda ÖZDEMİR'in projesi TÜBİTAK 1001 desteği kazanmıştır.
Yürütücülüğünü bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda ÖZDEMİR'in yaptığı "Görsel Dikkatin Otizm Biobelirteci Olarak Uygulanması: Açıklanabilir Yapay Zekâya Dayalı Otizm Değerlendirme Aracı Geliştirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK 1001 desteği kazanmıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer almıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU Stanford Üniversitesi ve Elsevier işbirliğiyle hazırlanan "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer almıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şerife BİLGİÇ TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şeyda A. KARACA TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şeyda AYDIN KARACA TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Hacettepe Bilim Ödülünü Aldı!

Üniversitemiz tarafından araştırmacıların bilimsel çalışmalarını desteklemek, üstün niteliklerini ve başarılarını toplumla paylaşmak, yaşamları boyunca topluma hizmet adına sergiledikleri başarılar ya da gerçekleştirdikleri çalışmalara saygı göstermek amacı ile verilen ödüllere 10 yeni ödül eklendi.

Hacettepe Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü olarak Hacettepe Ödüllerini kazanan akademisyenleri kutluyoruz.  Aynı zamanda bizi gururlandıran bölümümüz değerli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar KÖKSAL'ı içtenlikle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hacettepe Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü