Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan TÖRET TÜBİTAK 2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda ÖZDEMİR'in projesi TÜBİTAK 1001 desteği kazanmıştır.
Yürütücülüğünü bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selda ÖZDEMİR'in yaptığı "Görsel Dikkatin Otizm Biobelirteci Olarak Uygulanması: Açıklanabilir Yapay Zekâya Dayalı Otizm Değerlendirme Aracı Geliştirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK 1001 desteği kazanmıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer almıştır.
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU Stanford Üniversitesi ve Elsevier işbirliğiyle hazırlanan "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer almıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şerife BİLGİÇ TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şeyda A. KARACA TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Şeyda AYDIN KARACA TÜBİTAK 2214-A Doktora Sırası Yurt Dışı Araştırma Bursunu almaya hak kazanmıştır.
TÜBİTAK 2209-A Projesinde Öğrencilerimizin Büyük Başarısı

Bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Serdar Köksal’ın danışmanlığında Özel Eğitim Bölümü 3.sınıf öğrencilerimizden Bahar Çeviker’in yürütücü olduğu İremnur Değirmenci, Beyza Karakış ve Ayşe Top'un da yer aldığı proje ekibi tarafından önerilen  “Köy Okullarındaki Özel Yetenekli Çocukların Öğretmen ve Aileler Tarafından Fark Edilme Süreçlerinin İncelenmesi” isimli proje “Tübitak 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi tebrik ediyoruz.